HOME

vineri, 30 aprilie 2010

Salutare. Ziua de vineri nu are o oferta prea bogata , prea multe variante de pariere si de aceea voi juca niste cote mai mari cu mize mai mici .

1.Belchatov- Cracovia
Un meci aparent fara miza in care se intalneste Belchatov ocupanta locului 5 la 10 puncte locurile de Uefa fara nici o sansa se a mai ajunge si Cracovia ocupanta locului 10 fara nici o grija pentru retrogradare.Tousi Cracovia este la patru puncru de locul 6 , loc care cu siguranta va aduce mai multi bani din drepturile de televiziune. Forma celor 2 echipe , Belchatov vin dupa 3 x-uri iar Cracovia dupa 2 victorii si un egal ma face sa cred ca meciuri de astazi se va termina X

Pronostic : Belchatov-Cracovia X                                       
Cota :3.3
Miza : 6 / 10
Bookmaker : Casa Pariurilor


2.Auxerre-Olympique M


Cu 4 etape inainte de final in Franta se joaca meciul care poate decide campioana din acest an sau poate face si mai stransa lupta din varful clasamentului. In acest moment in lupta pentru titlu au mai ramas doar Auxerre cu Olympique, acestea fiind despartite de 5 puncte. Se anunta un meci foarte echilibrat , datorat atat formei foarte bune pe care o traverseaza cele 2 echipe cat si a statisticii intalnirilor dintre cele 2 echipe (5 victorii Auxerre, 6 egaluri si victorii Olympique ). Rezultatul meciurilui este greu de prezis de aceea voi paria ca ambele echipe vor marca.


Pronostic : Auxerre-Olympique M 1D2D                                     
Cota :1.8
Miza : 6 / 10
Bookmaker : Casa Pariurilor

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu