HOME

duminică, 2 mai 2010

Ponturi 02.05.2010

1. Blackpool- Bristol

Ultima etapa din Championship o gaseste pe Blackpool pe locul 6, ultimul loc care asigura intrarea in playoff-ul pentru promovare. Bristol nu mai are nici un obiectiv pentru acest iar Blackpool este obligata sa castige pentru ca un eventual esec colaborat cu o victorie a lui Swansea ii va retrogada pe locul 7. Echipa gazda vine dupa o perioada foarte buna in ultimele 6 meciuri avand 5 victorii si o infrangere pe terenul lui Newcastle.


Pronostic : Blackpool-Bristol 1                                      
Cota :1.45
Miza : 9/ 10
Bookmaker : Casa Pariurilor

2. Sheffield Wed- Crystal Palace

De cealalata parte a clasamentului acest meci va determina ultima echipa care va retrograda in acest sezon. Desi se afla la 2 puncte de Crystal Sheffield pare avantajata de faptul ca meciul se joaca pe propriul teren insa jocul pe care il practica , in ultimele 6 etape necunoscand gustul victoriei pare sa echilibreze balanta. De cealalta parte echipa oaspete a ajuns in aceasta situatie datorita penalizarii de 10 puncte pe care a primit-o.
Inclin sa cred ca acest meci va iesi X  dar pentru sigurante voi juca X2.


Pronostic: Sheffield Wed- Crystal  X2                                                                      
Cota :1.57
Miza : 8 / 10
Bookmaker : Casa Pariurilor

3. Swansea-Doncaster

Cealalta contracandidata la ultimul loc care duce in playoff pentru promovare este Swansea care va intalni astazi pe propriu teren o echipa fara nici un obiectiv in aceasta ultima etapa. Echipa gazda se afla la un punct in spatele lui Blackpool si desi a pierdut mai mult pe mana ei acest loc , cand a pierdut etapa trecuta pe terenul lui United , se va agata si de aceasta ultima sansa si isi va face datoria sa castige acest meci sperand intr-un ajutor din partea lui Bristol.


Pronostic : Swansea-Doncaster 1                                       
Cota :1.50
Miza : 8/ 10
Bookmaker : Casa Pariurilor

4. Atalanta- Bologna

Cu 3 etape inainte de finalul Seriei A Atalanta isi joaca ultima sansa de a mai ramane in lupta pentru salvarea de la retrogradare. Echipa gazda se afla pe primul loc retrogadabil la  5 puncte de locul 17 ocupat de Bologna. Desi rezultate directe dintre cele 2 echipe ar trimite mai mult spre un X acest meci , forma pe care Atalanta  o traverseaza in meciurile de acasa 4 victorii din 4 meciuri o vor face sa se impune in meciul de astazi si sa incinga si mai mult lupta pentru retrogradare.



Pronostic : Atalanta- Bologna 1                                      
Cota :1.83
Miza : 7 / 10
Bookmaker : Casa Pariurilor

5. Ceske Budejovice- Sigma Olomuc

Cu 3 etape inainte de final Ceske poate profita de infrangerea lui Kladno si se poate indeparta de locurile retrogradabile. Cu o victorie in meciul de asta Ceske s-ar duce la 4 puncte in fata lui Kladno si in proprtie de 70% va fi salvata. De cealalta Sigma nu mai are nici un obiectiv , insa cu toate acestea joaca un fotbal foarte bun avand doar o victorie in ultimele 6 etape. Cu toate acestea statistica intalnirilor directe dintre cele 2 echipe (8 victorii Ceske, 2 egaluri si 2 victorii Olomuc) ma face sa cred ca Budejovice va castiga astazi.


Pronostic : Ceske Budejovice-Sigma                                       
Cota :2
Miza : 6 / 10
Bookmaker : Casa Pariurilor

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu