HOME

miercuri, 28 aprilie 2010

Meciul zilei 28.04.2010

Meciul zilei dupa cum bine stiti vine din Liga Campionilor in aceasta seara , partida ce va avea loc la Barcelona intre formatiile F.C. Barcelona si Internazionale Milano.

Echipele probabile:

Inter: Julio Cesar, Maicon, Lucio, Samuel, Chivu; Zanetti, Cambiasso, Motta; Sneijder; Milito, Eto'o

Barcelona:
Valdes, Alves, Milito, Pique, Maxwell; Xavi, Busquets, Keita; Messi, Ibrahimovic, Pedro

Absenti Barcelona: Iniesta, Abidal (accidentati), Puyol (suspendat)

Absenti Inter: Santon, Toldo.

In cele ce urmeaza va voi prezenta scurte declaratii ale unor oameni din fotbal, cat si a celor implicati in acest meci, dar date in ceea ce priveste statisticile acestui meci pentru a putea intelege mai bine avancronica acestui meci.

"Daca Messi o sa fie anihilat, Barcelona nu are nicio sansa cu Inter. Daca il lasi pe Messi sa faca ce vrea nu e bine pentru Inter. Mourinho stie cel mai bine ce trebuie sa faca. Tribunele o sa fie pline. Bayern nu are sanse la trofeu. Nu are nicio sansa in finala cu Inter sau cu Barcelona. Nu imi place Bayern" a declarat Lucescu la Sport.ro.
"Le-am dat patru celor de la Stuttgart si Arsenal. Suntem optimisti", a declarat Zlatan Ibrahimovic.

"Nu avem prea multe variante pentru a ne califica. Trebuie sa jucam un fotbal aproape de perfectiune pentru a ajunge in marea finala de la Madrid. Suntem constienti ca ne va fi extrem de greu" - Josep Guardiola, antrenor Barcelona.

"Vom vedea daca ne vom putea baza pe Sneijder. Important este sa nu-l fortam. Avem un avantaj de 3-1, dar inca mai sunt 90 de minute de joc. Numai concentrarea ne poate duce in finala. Nu este atat de important pentru mine sa castig Liga, cat pentru Inter. Asteapta de 40 de ani indeplinirea acestui vis. Va fi un meci total diferit de cel din noiembrie, atunci cand Barcelona ne-a fost superioara. Suntem o echipa mult mai buna" - Jose Mourinho, antrenor Inter.

"Imi doresc ca astazi sa se califice Inter, voi fi suporterul lor. Cred ca este normal acest lucru, tinand cont de faptul ca sunt fotbalistul Realului" - Cristiano Ronaldo, fotbalist Real Madrid.

Ultimele meciuri:

Barcelona 3-1 Xerez CD
(Jeffren 14, Henry 24, Ibrahimovic 56; Bermejo 25)

Inter 3-1 Atalanta BC
(Milito 24, Muntari 35, Chivu 78; Tiribocchi 5)

Miza meciului de azi a innebunit pe toata lumea - scriu spaniolii! Jucatorii lui Inter au promisi 600.000 de euro daca iau Champions League, Cupa si titlul in Italia in acest sezon.
Doi este cifra momentului pentru Barcelona. Vezi aici cateva dintre semnificatii:

- este al doilea sezon al lui Guardiola la echipa
-al doilea an de magie in joc pentru Barcelona
- ultimele doua partide de pe Bernabeu au fost castigate de formatia blau-grana
- pe 10 aprilie Barcelona a castigat cu 2-0 in fata Realului
- 2-0 a fost scorul in finala Champions League de anul trecut (impotriva lui Manchester)
- in noiembrie anul trecut Barcelona a dispus cu 2-0 de Inter in faza grupelor Ligii Campionilor.
- doua reprize pentru a intoarce rezultatul de pe Giuseppe Meazza
- doua brate pentru a incuraja echipa si pentru a aplauda dupa gol
- doua partide pana la castigarea Champions League.

10 partide din 389 a pierdut Mourinho ca antrenor la peste două goluri diferenţă

9 partide între FC Barcelona
şi Inter s-au jucat în Europa: 4 victorii, 3 egaluri, două înfrîngeri, golaveraj 16-8
Barcelona a revenit de doua ori de la 1-3:

Barcelona a reusit sa revina de doua ori in intreaga istorie de la scorul de 1-3. Prima data a fost impotriva celor de la Dinamo Kiev (sezonul 1993-1994), atunci cand catalanii au castigat in retur cu 4-1 si s-au calificat.

Al doilea episod s-a consumat in stagiunea 1999-2000 din Champions League, iar Barcelona a invins cu 5-1 pe Chelsea (pe Nou Camp) dupa ce pierduse in tur cu 3-1 pe Stamford Bridge.

Sneijder recuperat
Ca să arunce praf în ochii Barcelonei, Mourinho anunţase că Sneijder este accidentat şi nu ar putea evolua pe "Camp Nou". Mijlocaşul olandez s-a pregătit însă luni alături de coechipierii săi şi este operaţional.

Messi în "secetă"
Una dintre ţintele lui Guardiola e ca Lionel Messi să-şi regăsească simţul porţii. Modest în tur, atacantul argentinian nu a mai înscris de 4 partide, iar catalanii speră să-şi revină chiar diseară. El n-a marcat însă nici un gol în precedentele 7 partide contra echipelor conduse de Mourinho

De Bleeckere la centru
Partida va fi condusă de Frank De Bleeckere. Belgianul a mai arbitrat FC Barcelona de 5 ori (3 victorii, un egal, o înfrîngere), iar Interul în patru rînduri: două triumfuri, o remiză, un eşec. Unicul insucces al catalanilor a fost înregistrat cu Chelsea în 2006, cînd londonezii erau pregătiţi chiar de Mourinho.

Chivu, tot rezervă
Aceasta este o ultima informatie in ceea ce priveste meciul , insa nu stim inca unde si cum va muta pentru diseara Murinho. Ca şi în tur, Chivu nu va fi titular. Mourinho va miza din start pe Lucio şi Samuel în centrul defensivei, iar în stînga va fi folosit Javier Zanetti. Pe "San Siro", apărătorul român a intrat în minutul 73, în locul accidentatului Maicon.

Pronosticuri:
1Barcelona castiga
Cota: 1.45
Miza: 9/10
Bookmaker: Casa Pariurilor

2Barcelona marcheaza in ambele reprize
Cota: 2.05
Miza:6/10
Bookmaker: Casa Pariurilor

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu