HOME

duminică, 25 aprilie 2010

Meciuri sigure 25.04.2010

Chelsea - Stoke
Indiscutabil astazi Chelsea va trebui sa castige daca vrea sa castige titlul in Premier League, mai ales dupa ce ieri Manchester Utd a batut-o pe Tottenham acasa si a urcat pe locul unu la doar doua puncte in fata celor de la Chelsea. Stoke se afla in clasament pe locul 13 ,este iesita din cupele europene dar e lipsita si de grijile retrogradarii, in consecinta nu are de ce sa traga la victorie pe Stamford Bridge. Merge incercat si un handicap la acest meci .
Intalniri directe:

07/03/2010 Cupa FA Chelsea vs. Stoke City 2:0
17/01/2009 Premier League Chelsea vs. Stoke City
2
:1

Pronostic: Chelsea bate
Cota: 1.15
Miza: 10/10
Bookmaker: Casa Pariurilor


Mallorca - Malaga

Spania vine si ea cu o propunere interesanta , Mallorca luptandu-se pentru un loc in urmatoarea editie a Ligii
Campionilor, pentru ca locul patru in Primera Division duce in tururile preliminare ale acestei competitii , va intampina vizita formatiei Malaga care nu se afla intr-o postura chiar atat de buna ea luptandu-se pentru retrogradare. Avand in vedere felul in care joaca Mallorca acasa in acest sezon avand 14 victorii si doar 2 infrangeri poate fi considerata favorita in acest meci, mai ales ca Malaga vine dupa 6 meciuri in care nu a luat decat 3 puncte dupa 3 remize. Mallorca simte si presiunea care vine din partea echipei din Sevilla care se afla la 1 punct in spatele lor dar care are un meci foarte greu la Getafe echipa care inca mai spera la un loc de Europa League.

Pronostic: Mallorca bate
Cota: 1.5
Miza: 8/10
Bookmaker: Casa Pariurilor


Shakhtar Donetsk vs. Chernomorets Odessa

Shakhtar poate profita de gafa pe care a facut-o Dinamo Kiev ieri, care a pierdut cu 1-0 la Karpaty Lviv. Daca castiga isi va lua un avans de 3 puncte cu 3 etape inainte de finalul campionatului, avand in vedere ca in penultima etapa are meci decisiv acasa chiar cu Dinamo Kiev. Shakhtar acasa joaca aproape perfect avand 12 vicorii si 1 egal, primind doar 6 goluri si inscriind 33goluri. Chernomorets Odessa joaca destul de slab in deplasare in acest sezon acumuland doar 2 victorii , 3 egaluri si 8 infrangeri, meciuri in care a marcat doar 9 goluri primind altele 26. Eu cred ca in acest meci nici nu se pune problema invingatoarei daca Shakhtar vrea titlul in Ucraina.

Pronostic: Shakhtar bate
Cota: 1.15
Miza: 10/10
Bookmaker: Casa Pariurilor

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu